Środowiskowy Dom Samopomocy w Mrągowie

Ogłoszenie o wyniku naboru na wolne stanowisko urzędnicze w Środowiskowym Domu Samopomocy w Mrągowie

Uzasadnienie wyboru:

Pani Joanna Niedbała ukończyła wyższe studia magisterskie na Wydziale Nauk Ekonomicznych
i Zarządzania Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu na kierunku zarządzanie i marketing, podyplomowe studia na Wydziale Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warmińsko- Mazurskiego w Olsztynie w zakresie rachunkowości, a także podyplomowe studia na Wydziale Nauk Ekonomiczno- Społecznych Olsztyńskiej Wyższej Szkoły informatyki i Zarządzania im. Prof. Tadeusza Kotarbińskiego w zakresie Menadżer ochrony zdrowia. Ponadto Pani Joanna Niedbała spełnia wszystkie niezbędne wymagania zawarte w ogłoszeniu o naborze. Udokumentowała także staż pracy oraz wymagane doświadczenie zawodowe. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej wykazała się biegłą znajomością ustawy o finansach publicznych i rachunkowości, zagadnień rachunkowości budżetowej, przepisów podatkowych, płacowych oraz przepisów z zakresu ubezpieczeń społecznych a także przepisów z zakresu prawa samorządowego, prawa pracy, ustawy o zakładowym funduszu świadczeń socjalnych spełniając tym samym wymagania dodatkowe. Pani Joanna Niedbała posiada odpowiednią wiedzę i kwalifikacje do pracy na stanowisku głównego księgowego Środowiskowego Domu Samopomocy w Mrągowie

Kierownik ŚDS w Mrągowie
                                                                                                                                                                       Marianna Wilk

Data wytworzenia: 2020-03-26 14:39 Autor: nick Data publikacji: 2020-03-26 14:39 Osoba udostępniająca na stronie: nick Data ostatniej modyfikacji: 2020-04-06 Osoba modyfikująca: nick